2010-04-29

Nyheter i agenten

Lite snabbt om två nyheter i agenten. Produktinformationen ser nu lite annorlunda ut. Den inkluderar även betyg från BeerAdvocate och RateBeer där det finns länkar inlagda. Betygen hämtas då och då och det ska gå att få historik på det i framtiden också.

Den andra nyheten är en experimentverkstad som kallas "topplistor" för tillfället. Där kan man kolla högst rankade produkter enligt BA och RB, åter igen bara för produkter som har länkar (det kan fattas på en del äldre). Även lista över dyraste ölen, baserat på literpriset.

13 kommentarer:

 1. Perfekt, använder fasiken den sidan mer än systembolaget eget. Mer info åt folket!

  manker
  @ mankerbeerblog.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. Varför är alla bilder upp o ner?

  SvaraRadera
 3. När kommer Android-app:en?! ;)

  Schysst, trevligt nyhet!

  SvaraRadera
 4. Strålande förbättringar. Agenten används flitigt av mig och det lär inte bli mindre nu.

  -Jimmy

  SvaraRadera
 5. Bilderna har roterats för att det ibland blir lite ojämnt layoutmässigt om det finns för lite info. Systembolaget själva har gjort det i sin katalog! ;)

  Androidappar vet jag inte hur man gör. Men det finns mobilsidor som säkert funkar bra i Android också. :)

  SvaraRadera
 6. Super tack för ditt arbete! Använder agenten väldigt ofta.

  Men jag måste passa på att fråga vad som hände med beställningssortiment delen. Den är ju helt borta nu och har även varit fel på länge, funkar inte den längre mot systembolaget kanske? Har varit så bra att kunna kika var beställningsöl finns utan att man behöver beställa. Vet att den andra sidan för detta ändamål finns också, men den är ju inte uppdaterad sedan september 2009.

  Iaf stort tack än en gång för ditt arbete!

  /Erik

  SvaraRadera
 7. MYCKET UPPSKATTAT!
  Ett önskemål från min sida är dock att du ändrar betyget för Ratebeer sidan till "score"poängen. Dvs #/5 istället för #/100. #/100 är just typspecifik och säger inte så mycket om hur bra ölen är totalt sett.

  SvaraRadera
 8. Fan förlåt såg precis att de var det i listformat. My bad.

  SvaraRadera
 9. Det stämmer att det inte längre funkar tekniskt mot Systembolaget. De ändrade lite i och med nya lanseringar och jag har inte ändrat i koden som gör uppslaget. Men jag ska titta på detta problem snart.

  SvaraRadera
 10. Nu ska beställningssortimentet fungera igen.
  Tack för all feedback!

  SvaraRadera
 11. Stort tack för en av Internets bästa!

  SvaraRadera
 12. Tusen tack rojo för att du lyckades fixa beställningssortimentet delen igen. Nu är det bara att fortsätta jakten på ölen som man slipper beställa. Tycker dock alltid det är lite pinsamt när man glider in på nåt systembolag och frågar om de möjligtvis har den här specifika ölen och jag då har bättra koll på deras eget lager än de har själva. Standard är nämligen att de säger att de inte har den. Då kontrar jag med att den förmodligen finns bland outhämtade beställningar, och minsann, de blir lika förvånade varje gång! :D

  /Erik

  SvaraRadera