2009-12-18

World Wide Stout på Hop Devil Grill


På söndagen åkte vi tunnelbanan ner till East Village och hälsade på hos Hop Devil Grill. Ett mysigt och coolt ställe som när vi anlände var helt folktomt. Misstankar om oegentligheter infann sig snabbt, men eftersom vi var trötta på att pressa oss fram i fullsatta barer så satte vi oss till bords och fick snabbt utmärkt service. Killen som arbetade där var arketypen för ung, cool och skejtande amerikanare och kommenterade med ett rungande "awesome!" på allt vi beställde.
Vi började med att prova Lagunitas Little Sumpin' Extra! (den icke-extra dracks på Rattle n' Hum tidigare och var utmärkt) och Boulder Hazed and Infused. Båda väldigt goda, men Lagunitas blev nog vinnaren. Till maten, som för Robert bestod av ett berg med nachos och tillbehör samt för mig en väldigt god ostburgare, blev det Dogfish Head 60 min IPA och Stone Arrogant Bastard.

Avslutningsvis körde vi två små glas av ett barley wine vid namn Victory Horizontal och en ganska känd imperial stout från Dogfish Head som heter World Wide Stout. Vilken lyx att få dricka World Wide Stout på fat, även om det kändes att den var lite het och säkert skulle må bra av att vila några år. Hop Devil Grill kan verkligen rekommenderas!

4 kommentarer:

 1. Ha Ha! Det ser ut som att du inte riktigt vet vad du ska göra med innehållet i glasen.

  SvaraRadera
 2. rojo, nu fick du din efterlängtade World Wide Stout.

  SvaraRadera
 3. WWS är inte att leka med.&på fat dessutom!
  HDG var ett av de ställen jag hade som ambition att besöka i höstas,men tyvär hanns det inte med.
  Man kommer säkert tillbaka någon gång...

  SvaraRadera