2009-04-08

Inga nyheter i mitten av april

Ni som väntat på att Systembolaget ska duka upp något fint för ölälskare den 15 april kan nu få njuta av det sena aprilskämtet. Enligt Systembolaget själva sker inga släpp i mitten, när nyheter i det fasta sortimentet lanserats samma månad. Detta måste dock vara en ny policy, eftersom det den 15 april förra året lanserades nyheter mitt i månaden.

6 kommentarer:

 1. Där ser man. Har hållit utkik efter mitt-i-månadensläppet, men det kommer alltså inte. Trots att det släppt många nyheter i april får det nog ändå anses som en rätt tråkig månad vad gäller nyheterna.

  SvaraRadera
 2. Funderade också kring det här. Tråkigt att det inte kommer något, å andra sidan blir nog plånboken glad. Får hoppas de där Jolly Pumpkin-ölen dyker upp i nästa mittensläpp.

  SvaraRadera
 3. De släppte inget i Okt heller vad jag minns? Då skyllde de på ett massivt vinsläpp.

  För min egen del klarar jag mig gott utan, det blir en sväng till Köpenhamn istället.

  SvaraRadera
 4. För en gångs skull ska jag inte gnälla, känns skönt att det inte dyker upp en massa intressant öl hela tiden. Plånboken behöver vila lite i mellanåt;-)

  SvaraRadera
 5. pilsnerrogge2009-04-10 15:37

  Enligt nya numret av Livets Goda kommer Bolaget att sluta med mitt-i-månaden-släpp fr.o.m. sommaren.

  Under 2010 kommer det dessutom bli färre nyhetslanseringar. Orsaken uppges vara "minskat intresse för exklusiva lanseringar"!!

  Inte bra.

  SvaraRadera
 6. Pilsnerrogge: WTF!
  Det är ju det man som ölentusiast lever för, nästan! Kan inte tänka mig att intresset minskat, snarare tvärtom!? Trist om så är fallet.

  SvaraRadera