2009-04-14

Stora problem med Systembolagets lagersaldon

Systembolaget har stora problem med att visa rätt lagersaldon för tillfället. Enligt kundtjänst och en butik jag pratat med kan det visa fel på flera hundra, ibland tusen flaskor på webben. Enligt samma källor ska problemen förhoppningsvis vara åtgärdade inom de närmaste dagarna.

Efter att ha fått beskedet att påskölen var slut i lördags på mitt lokala systembolag, fastän det skulle finnas gott om flaskor enligt webbsidan, beslöt jag mig att luska lite i det hela. Min första tanke var att de medvetet nollade saldon för att få mer plats för icke-säsongsöl, men så var alltså inte fallet. De hade verkligen sålt slut.

Således dras bevakningsagenten med samma problem, och man kan under dagen se att det går ner med många flaskor på olika produkter. Detta är inte säkert att det sker i verkligheten, utan kan vara en korrigering av tidigare felaktiga siffror.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar