2010-02-09

Paket från USA!

Såhär års släpps det ju en del goda öl i staterna och då brukar jag alltid se till att ha några roliga, skandinaviska, öl att skicka till USA i utbyte mot lite ölgodis därifrån. Idag 10:30 ringde posten på dörren och levererade följande till mig...

 

Hopslam är ett av mina favoritöl genom tiderna så jag brukar alltid göra mitt bästa att få tag på ett 6-pack. Förvänta er recensioner av dessa öl inom en inte alltför avlägesen framtid!

9 kommentarer:

 1. Sweet! Har själv ett par av de där på gång själv. Om man säger som så ska det bli kul att se vad du tycker om Humidor Jai Alai.

  Provade Hopslam för första gången för någon dag sedan och blev grymt imponerad. Riktig humlejuice.

  SvaraRadera
 2. Den var en "gratisöl" så att säga så även om den inte är toppklass så är det ok :) Jag återkommer då den ska drickas på fredag :)

  SvaraRadera
 3. Det där ser fine ut! Brukar posten kontrollera paket med flaskor och tulla dem? Eller räker det om man skriver "collectible glassware" på pakete?

  SvaraRadera
 4. De har aldrig kollat dem någon gång för mig iaf. Dock har jag åkt på tull en gång då personen som skickat mig flaskorna skrivit "snowglobes" på paketet och ett värde på $200 som jag fick tulla på...:-) Bättre än att bli av med ölen dock!

  SvaraRadera
 5. Ser fint ut Baggen! Kommer ihåg Espresso Oak Aged Yeti från SBWF 08. Tyckte då den var helt enormt god. Håller förövrigt med Ricke gällande Hopslam, riktigt god humlejuice.

  SvaraRadera
 6. Ser mumsigt ut. Vad har vi egentligen i Sverige som jänkarna kan vara intresserade av? Hade gärna utfört ett byte någon gång.

  SvaraRadera
 7. Fredrik: Kaggen och Stormaktsporter är ju guld värda om du kan få tag på dem :-)

  Iövrigt brukar det vara lite mer sällsynta danskar som jag skickar iväg.

  SvaraRadera
 8. En hop slam alltså, låter intressant!

  Ett tradigt skämt passade väl denna tradingpost?

  SvaraRadera
 9. Hej.

  Lite nyfiken på hur det funkar med att få paket med öl från staterna. Måste man deklarera till tullen?

  SvaraRadera