2012-02-21

Tillbaka från San Francisco med en bunt intressanta öl!

Efter en ganska hård men rättvis vecka i San Francisco är det trots allt rätt skönt att vara hemma igen. Jetlaggen gör sig påmind men när man packat ur alla flaskor från väskorna och konstaterat att alla överlevde även denna resa så gör det inte så mycket :)

Dessa flaskor fanns i de, överfulla, väskorna..


Ett par av mina favoritöl från The Bruery vilket, jag, anser vara ett av de bästa bryggerierna i världen just nu när det gäller alkoholstarka öl.


Dessa öl är sådana jag velat prova en längre tid och således bestämde mig för att byta till mig dem när jag var i kalifornien. Tror dessa kan bli trevliga överraskningar för framtida ölprovningar. Speciellt sugen är jag på att få testa Chocolate Rain som jag har velat få tag på sedan jag hörde talas om ölet! Iced Eclipse fick jag som ett "extraöl" när jag bytte till mig Kate The Great.



Arctic Devil fick jag tag på ett par flaskor av förra året så den ska bli mycket intressant att testa igen. Berserker läste jag om så sent som för ett par månader sedan och det visade sig att jag fick denna öl som ett "extraöl" i ett ölbyte som gjordes på plats i SF. King Henry från det mycket trevliga bryggeriet Goose Island har fått mycket höga betyg på ölnördssajterna så jag blev extra glad när en bekant i New York skickade en flaska till mig på hotellet i SF.



En bunt goda öl från det grymma bryggeriet Firestone Walker som knappast behöver någon närmare introduktion. David Walker från ovan nämda bryggeri var på plats i en av de bästa ölaffärerna i SF, Healthy Spirits, och sålde några av sina roligare flaskor samt signerade dessa (ja, 2 av flaskorna ovan är signerade men de är så välförpackade att jag orkade inte öppna dem för att ta ut flaskorna :)). Ett av de bästa ölen som undertecknad drack från fat under resan till SF kommer även från detta bryggeri nämligen Velvet Merkin. Otroligt mjukt och fantastiskt gott.

Självklart fick jag även med mig lite mer öl än de ovan nämda men dessa kändes som de "roligare" ölen att berätta om. Fö måste jag återigen uppmana att alla som inte besökt SF Beerweek att göra det någon gång framöver då det är en fantastisk ölhändelse. Bara att få testa färska västkustipor på fat gör det, i min mening, värt att resa dit.

Nästa ölresa till staterna får nog bli San Diego Beer Week 2012 då jag har bekanta där och även känner flera som besökt denna händelse och rekommenderar den starkt.

1 kommentar:

  1. Excellent way of explaining, and nice paragraph to obtain information on the
    topic of my presentation topic, which i am going to convey in institution of
    higher education.

    SvaraRadera